Коляски для новонароджених

Цена
Послідовність
13 900 грн
15 490 грн
15 890 грн
15 890 грн
20 800 грн

На що слід звертати уваги під час вибору дитячої коляски

Маневреність і прохідність коляски безпосередньо залежить від типу коліс. Виробники пропонують різні види для колясок, тому варто звернути увагу на розмір і матеріал виготовлення коліс перед покупкою.

📍Гумові з камерою колеса

Виконано з камери, надутим повітрям, і гумової шини. Цей тип коліс хороший для прохідності , створює м'який хід без тряски. Такі колеса дозволяють проїхати навіть по будь-якому бездоріжжю, бруду, а дитина буде солодко спати.

⛔️Недоліки: камеру можна проколоти, гумові колеса можуть з часом трохи здуватися, тому час від часу потрібно підкачувати і слідкувати за тиском в камерах.

 

📍Cуцільнолиті гумові колеса

Серед основних переваг можна виділити чудову маневреність і амортизацію. З суцільнолитими колесами не буде страшний сніг і бруд, адже з ними коляска проїде по будь-якій дорозі.

⛔️Недолік: при мінусовій температурі повітря, може прослизати по поверхні.

 

📍Пластикові колеса

Найдешевший і легкий варіант. Їх зазвичай встановлюють на коляски-тростини, щоб зробити їх максимально полегшеними. Прохідність транспорту буде залежати від діаметра коліс, великим буде під силу впоратися навіть зі сніговими заметами, а ось маленькі будуть всюди застрявати.

⛔️Недоліки: крихкість, пластикові колеса виходять з ладу частіше, ніж будь-які інші.

 

📍Гелеві колеса

У шини замість камери вмонтований спеціальний гель. Перевагою коліс вважається їх хороша амортизація, тому дитина буде відчувати себе комфортно навіть при їзді на поганій дорозі.

Недоліків немає.

 

📍Колеса з матеріалу EVA

Колеса легкі, еластичні, пружні, з високою амортизацією, зносостійкі. Поверхня гладка, а якщо зверху натиснути пальцем, то можна відчути м'якість.

⛔️Недоліки відсутні.

 

З якими все ж таки колесами вибрати коляску?!👀


Вибір відповідного варіанта залежить від пори року.

 Для регіонів з холодними зимами варто краще вибирати моделі з надувними або гелевими колесами, EVA колеса ж відмінно підійдуть для весни / осені, коли на дорогах буває багато бруду і калюж.

❗️Слід пам'ятати, що прохідність коляски залежить ще і від діаметру , тому на зиму варто брати моделі з великими колесами.

🏝На літо можна вибрати прогулянкову коляску з пластиковими колесами, вона відмінно підійде для прогулянок в місті по рівних дорогах.
 Коляски будуть легкими і маневреними, а поворотний механізм робить управління ще більш зручним.

 Літні прогулянки за містом, по пляжах і лісах краще проводити на візках з гелевими або гумовими колесами.

⛰ Для любителів активного відпочинку  існують спеціальні моделі з якими навіть можна займатися спортом, а дитина буде відчувати себе комфортно під час прогулянки.