• Фільтри

Аксесуари для коляски

Цена
Послідовність

На що слід звертати уваги під час вибору дитячої коляски

Маневреність і прохідність коляски безпосередньо залежить від типу коліс. Виробники пропонують різні види для колясок, тому варто звернути увагу на розмір і матеріал виготовлення коліс перед покупкою.

📍Гумові з камерою колеса

Виконано з камери, надутим повітрям, і гумової шини. Цей тип коліс хороший для прохідності , створює м'який хід без тряски. Такі колеса дозволяють проїхати навіть по будь-якому бездоріжжю, бруду, а дитина буде солодко спати.

⛔️Недоліки: камеру можна проколоти, гумові колеса можуть з часом трохи здуватися, тому час від часу потрібно підкачувати і слідкувати за тиском в камерах.

 

📍Cуцільнолиті гумові колеса

Серед основних переваг можна виділити чудову маневреність і амортизацію. З суцільнолитими колесами не буде страшний сніг і бруд, адже з ними коляска проїде по будь-якій дорозі.

⛔️Недолік: при мінусовій температурі повітря, може прослизати по поверхні.

 

📍Пластикові колеса

Найдешевший і легкий варіант. Їх зазвичай встановлюють на коляски-тростини, щоб зробити їх максимально полегшеними. Прохідність транспорту буде залежати від діаметра коліс, великим буде під силу впоратися навіть зі сніговими заметами, а ось маленькі будуть всюди застрявати.

⛔️Недоліки: крихкість, пластикові колеса виходять з ладу частіше, ніж будь-які інші.

 

📍Гелеві колеса

У шини замість камери вмонтований спеціальний гель. Перевагою коліс вважається їх хороша амортизація, тому дитина буде відчувати себе комфортно навіть при їзді на поганій дорозі.

Недоліків немає.

 

📍Колеса з матеріалу EVA

Колеса легкі, еластичні, пружні, з високою амортизацією, зносостійкі. Поверхня гладка, а якщо зверху натиснути пальцем, то можна відчути м'якість.

⛔️Недоліки відсутні.

 

З якими все ж таки колесами вибрати коляску?!👀


Вибір відповідного варіанта залежить від пори року.

 Для регіонів з холодними зимами варто краще вибирати моделі з надувними або гелевими колесами, EVA колеса ж відмінно підійдуть для весни / осені, коли на дорогах буває багато бруду і калюж.

❗️Слід пам'ятати, що прохідність коляски залежить ще і від діаметру , тому на зиму варто брати моделі з великими колесами.

🏝На літо можна вибрати прогулянкову коляску з пластиковими колесами, вона відмінно підійде для прогулянок в місті по рівних дорогах.
 Коляски будуть легкими і маневреними, а поворотний механізм робить управління ще більш зручним.

 Літні прогулянки за містом, по пляжах і лісах краще проводити на візках з гелевими або гумовими колесами.

⛰ Для любителів активного відпочинку  існують спеціальні моделі з якими навіть можна займатися спортом, а дитина буде відчувати себе комфортно під час прогулянки.