Коляска 2 в 1 Bair Next еко шкіра 100% 21

Коляска 2 в 1 Bair Next еко шкіра 100% 21

Коляска 2 в 1 Bair Next еко шкіра 100% 21
10 699 грн
Bair
Коляски 2 в 1

Bair Next для тих, хто вибирає стильний зовнішній вигляд, перевірені технічні рішення і, перш за все, комфорт і простоту використання, це буде відмінним вибором. Модель 2021 року виконано повністю з еко-шкіри, перламутровою еко-шкіри або може мати комбіновану оббивку з тканиною (серія Next Soft).

Елегантна, легка і міцна конструкція рами виготовлена з алюмінію, компактно складається "книжкою", її зручно зберігати і транспортувати. Шість амортизаторів, по одному на кожне колесо і два на рамі, дозволяють легко їздити по нерівній місцевості, а регулювання жорсткості допоможе налаштувати їх для будь-яких умов. Комфорт водіння збільшують:

Гелеві колеса стійкі до проколів.
Поворотні передні колеса з фіксацією прямо.
Регульована по висоті ручка.
Ножні гальма.
Можливість установки автокрісла групи 0 +.
Люлька і прогулянкове сидіння легко монтується на шасі обличчям проти і по напрямку руху. Простора люлька довжиною 80 см дозволяє маляті вільно лежати, рухаючи ніжками і ручками. Вентиляція в капюшоні і на дні люльки, забезпечать правильну циркуляцію повітря в спекотні дні. Чохол люльки пристібається до основи замком , з технологією waterproof, захистить від холоду і дощу.

Прогулянковий блок коляски Bair Next буде зручний для найактивніших малюків завдяки регульованій підставці для ніг, знімного бамперу і перемичці між ніжок. За безпеку в дорозі відповідають 5-ти точкові ремені з м'якими накладками. Плавне регулювання спинки в горизонтальне положення, дозволяє використовувати прогулянковий блок від 6-ти місяців. Великий капішон оснащений козирком від сонця і додатковою вставкою на замком , яка відкриває секцію з москітною сіткою.

Важливі деталі комплектації коляски складають аксесуари, які спрощують щоденні прогулянки - підсклянник, місткий кошик, сумка для дрібниць, москітна сітка і дощовик. У комплект можна придбати автокрісло групи 0 Carlo, Kappa і адаптери від виробника Bair.

Підлокітники
Ні
Підтримка системи кріплення Isofix
Ні
Ширина шасі, см
62 cm
Наличие колесиков (кроватки)
Нет
Наличие колесиков (кроватки)
Нет
Ящик под кроватью (кроватки)
Нет
Опускающаяся стенка (кроватки)
Нет

Характеристики:
5-точковий ремінь безпеки
Регульована висота ручки
Гелеві колеса, передні поворотні
Знімні колеса з підвіскою
Велика корзина
Повний розмір 90х60х115 см
Складений розмір 110х60х43 см
Вага рами 10,8 кг
Вага з люлькою 13,8 кг
Максимальна вага дитини 15 кг
КОМПЛЕКТАЦІЯ:

дощовик
москітна сітка
підсклянник
пеленальний матрацик
муфти для рук